Happy World Smile Day

20191004_102214-04.jpeg

“A smile is the best make up any girl can wear”


Imi incep toate intalnirile cu un zambet, chiar si cea de dimineata cu mine in oglinda, pentru ca acesta este primul si cel mai important element al nostru. Cu zambetul cucerim, frangem inimi, iesim din situatii stresante, devenim abordabili si apropiem oamenii sau ne materializam visurile, iar aceste lucruri se intampla deoarece un zambet frumos ne da incredere in noi si in potentialul nostru.

Un defect in alta zona a corpului va fi cu usurinta trecut cu vederea insa, un zambet ce are defect nu. Pentru mine cel putin, reprezinta primul lucru pe care il observ si ma ajuta sa stabilesc contactul cu oamenii, pentru ca acesta este capabil sa iti prezinte un intreg rezumat al persoanei din fata ta.

Cand stii ca este detaliul tau cel mai important, il folosesti cu incredere fiind sigur ca te va sustine.

Ma folosesc de zambet pentru ca prin el pun lumina pe ideile mele, ajung cu adevarat la oamenii care ma urmaresc si mesajul meu este insotit astfel de o cale universal inteleasa. Cateodata, nu este nevoie nici sa vorbim aceeasi limba si ne intelegem, zambetul este suficient si contagios.

Nu in ultimul rand, zambetul te face mai atragator, dandu-ti tie si celor din jur o stare de bine.

Desi genetica joaca un rol foarte important pentru a avea dinti frumosi si sanatosi, noi putem sa o ajutam cu o igiena orala ca la carte si cateva obiceiuri sanatoase. Gura noastra este foarte importanta pentru ca pe langa zambetul frumos pe care ni-l ofera, poate sa fie si portita pe care intra anumite bacterii ce se pot transforma in infectii ce pot duce la afectiuni mult mai grave, cum ar fi - probleme de respiratie, astm, nastere prematura etc. 

Indrumarea de a merge odata la 6 luni la un control nu este o exagerare, deoarece un control de rutina la dentist poate sa ne ajute sa descoperim pe langa problemele ce apar la nivelul gurii si alte afectiuni cum ar fi -  carente, diabet, boli de inima, osteoporoza etc. 

Ce poti face pentru sanatatea ta orala si un zambet cuceritor? In primul rand sa mananci sanatos si sa te speli pe dinti de cel putin doua ori pe zi, de preferat dupa fiecare masa, evita zaharul si mergi regulat la dentist pentru verificare. 

Partenerul alaturi de care eu fac o echipa minunata si care ma ajuta sa am mereu un zambet frumos si sanatos este Colgate

20191004_102226-01.jpeg
Sandra BarbuComment