CE ESTE MONDAY

Monday este o comunitate de experti în domeniul nutritiei, activitatii fizice si stilului de viata sanatos care isi impartasesc experienta si pasiunea prin intermediul unui instrument mobil puternic si usor de folosit.

LA CE MA POT ASTEPTA DACA URMEZ the clean eat plan

Sanatatea si starea de bine sunt determinate de o nutritie adecvata, de miscare zilnica si de inspiratie. Planul consta intr-un program nutritional complet, un plan de activitate fizica si inspiratie zilnica. Daca urmezi planul pana la final, atingerea telurilor este garantata – indiferent daca acestea sunt legate de pierderea în greutate, reducerea stresului, sporirea energiei sau pur si simplu o viata mai sanatoas.

CE PRIMESC DACA URMEZ PLANUL

Planul iti va fi furnizat pe telefonul mobil prin intermediul aplicatiei Monday. Vei primi:

 • Un plan nutritional complet care include micul dejun, pranzul, cina si gustarile, impreuna cu instructiuni de preparare clare si usoare.

 • Indrumari privitoare la mesele zilnice care iti vor indica ce anume sa mananci daca nu iti poti prepara mesele.

 • Un plan complet de activitate fizica pe care îl urmezi de pe telefonul mobil. Planul de activitate fizica este in sinergie cu planul de masa pentru a asigura rezultate maxime.

 • Inspiratie zilnica de la expertul tau care nu numai ca te va motiva sa iti atingi scopul, ci iti va oferi si informatii privind noul tau stil de viata sanatos.

 • Lista de cumparaturi. Scuteste timp si bani si profita de organizarea oferita de functia inclusa privind lista de cumparaturi, care iti va face viata mai usoara.

 • Rezultatul dorit

CAT COSTA

The Clean Eat Plan este un plan de 35 de zile si costa 79 RON sau 2 RON pe zi. Daca urmezi planul vei scuti o suma semnificativa de bani din bugetul lunar pentru mancare deoarece vei cumpara doar cantitatile exacte pentru ceea ce vei manca si vei elimina risipa alimentara si cumparaturile inutile.

EXISTA O PERIOADA DE PROBA GRATUITA

Sunt sigura ca iti va placea planul si vei obtine rezultate. Dar ca sa incerci singur, iti voi oferi 3 zile gratuite.

CAT TIMP POT FOLOSI PLANUL

Planul este valabil pentru toata viata, asa ca poti sa revi oricând si sa il începi din nou oricand vrei.

CUM URMEZ PLANUL DE MASA

Ecranul principal iti afiseaza toate mesele zilei curente existente în planul de masa. Acceseaza una dintre mese si vei gasi o descriere completa a mesei cu imagini, ingrediente, instructiuni si valori nutritive.

In sectiunea Prezentare vei gasi o lista cu toate mesele incluse in plan. Aceasta este o sectiune utila ce ofera o imagine asupra planului de masa.

POT MODIFICA MESELE DIN PLAN

Iti recomandam sa pastrezi ordinea meselor din plan, intrucat planul nutritional a fost creat cu grija pentru a asigura rezultate maxime. Totusi, daca doresti sa schimbi una sau mai multe mese, poti realiza acest lucru in doua moduri:

Pentru a schimba o masa din ziua curenta

 1. Mergi la Ecranul principal

 2. Apasa sageata din dreptul mesei

 3. Selecteaza o alta masa din lista

Pentru a schimba una sau mai multe mese din viitor

 1. Mergi la ecranul de Prezentare

 2. Apasa butonul de modificare de langa masa pe care doresti sa o modifici

 3. Selecteaza o alta masa din lista

CUM ADAUG MESELE LA LISTA DE CUMPARATURI

Este usor sa creezi lista de cumparaturi si poti realiza acest lucru in doua moduri în functie de numarul de zile pentru care faci cumparaturile. Ca pentru orice altceva in viata, organizarea este cheia succesului.

Pentru a face cumparaturi pentru mai multe zile

 1. Mergi la ecranul Prezentare

 2. Acceseaza iconita Cumparaturi de langa mesele pentru care doresti sa cumperi ingrediente

 3. Toate cumparaturile pentru mesele selectate se regasesc acum in lista de cumparaturi si o iconita de cumparaturi este afisata linga masa respectiva pentru a-ti reaminti ca ingredientele au fost adaugate

Pentru a face cumparaturi pentru o singura zi sau masa

 1. Mergi la Ecranul principal

 2. Acceseaza masa pentru care doresti sa faci cumparaturile

 3. Apasa “Adaugati la lista de cumparaturi”

CUM FUNCTIONEAZA LISTA DE CUMPARATURI

Aceasta lista de cumparaturi face cumparaturile din magazin mult mai usoare. Doar acceseaza lista din telefon si toate ingredientele pentru mesele pe care le-ai adaugat vor fi afisate pe categorii. Gatesti pentru mai multe persoane? Nicio problema, doar ajusteaza afisajul din partea de jos a ecranului iar cantitatile se vor ajusta automat la numarul de persoane pentru care gatesti.

Atunci când gasesti un produs in magazin, apasa pe produsul de pe ecran pentru a-l debifa, iar la sfarsitul sesiunii de cumparaturi nu uita sa golesti lista de cumparaturi.

CUM REALIZEZ ACTIVITA FIZICE

De pe Ecranul principal acceseaza iconita pentru Planul de activitate pentru a incepe antrenamentul.

Pentru a urma activitatile în ritmul stabilit de expert (recomandat):

 1. Apasa “Incepeii Antrenamentul”

 2. Realizeaza exercitiile urmand instructiunile care insotesc imaginile

 3. Apasa Realizat la finalul exercitiilor

 4. Dupa ultimul exercitiu apasa “Finalizat” pentru a se inregistra in Jurnal.

Pentru a urma activitatile în ritmul propriu:

 1. În loc sa apesi “Incepeti Antrenamentul”, apasa pe primul exercitiu din lista

 2. Realizeaza exercitiul iar cand ai terminat apasa “Realizat”

 3. Urmeaza restul exercitiilor în ritmul propriu pana la finalizare.

CUM ACCESEZ INSPIRATIA ZILNICA

In fiecare zi ia legatura cu expertul apasand iconita “Inspiratie” de pe ecranul principal.

CE ESTE JURNALUL MEU

Un factor important atunci cand faci schimbari legate de stilul de viata este sa pastrezi o înregistrare a ceea ce faci si sa te recompensezi. Tot ceea ce realizezi în timpul planului va fi afisat în Jurnal într-un mod simplu:

 • Dupa fiecare masa apasa “Masa Terminata”, iar masa si ora la care s-a realizat vor aparea în Jurnal

 • Daca te gasesti într-o situatie în care nu poti respecta masa cu exactitate apasa butonul “Am urmat indicatiile” din cadrul sectiunii Indicatii privind mesele si scrie o scurta descriere a ceea ce ai mancat

 • Activitatea fizica va aparea automat în Jurnal dupa finalizare

 • Pentru a înregistra o activitate sau o masa din afara planului apasa semnul plus din sectiunea Jurnalul Meu, iar activitatea sau masa vor fi adaugate în cronologie.

In cele din urma, hai sa vorbim despre Apa si Somn, care reprezinta doua parti cruciale ale unui stil de viata sanatos. Iti recomandam sa bei 8 pahare de apa pe zi si sa dormi 8 ore pe noapte, dar aceste lucruri sunt foarte personale, asa ca trebuie sa iti gasesti propriul nivel optim.

Apa:

 • De fiecare data când bei apa mergi la Jurnal

 • Apasa semnul plus si simbolul de apa

 • Apasa paharul de apa, iar acesta se va înregistra în Jurnal

AM UN COMENTARIU / O INTREBARE. CE TREBUIE SA FAC

Doresc sa aflu ceea ce ai de spus si sunt aici sa te ajut. Trimite-mi un e-mail la adresa contact@mondaylifestyle.com si iti vom raspunde.